Weg om de Oost 1a
7914 TX Hoogeveen
Ma t/m Vr 7:30u - 17:30u
Zaterdag 8:00u - 16:00u

Over ons


Zwaagstra Groep Hoogeveen

De Zwaagstra Groep heeft twee pijlers, namelijk sierbestrating en beton. Zwaagstra Sierbestrating werd begin jaren 90 opgericht in Zweeloo. In het rustige winterseizoen begonnen we destijds met het produceren van betonplaten. Hieruit ontstond later Zwaagstra Beton.


Zwaagstra Sierbestrating is dé specialist op het gebied van bestratingen in Noord Nederland. Als het gaat om Sierbestrating, Erfverharding, Stapelblokken, Tuinverlichting, Grind & Split, Tuinmeubelen, Aluminium Veranda’s of Vuurtafels bent u bij ons op het juiste adres.

Naast hoveniersbedrijven en stratenmakers zijn wij ook particulieren graag van dienst in onze Wereld Aan Sierbestrating! Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showtuin en showroom in Hoogeveen waar u meer dan 1000 producten kunt bekijken op het gebied van bestrating en tuin. Wij hebben hier een keur aan merken, kleuren en afmetingen zodat u ideeën kunt opdoen voor uw eigen droomtuin.


Zwaagstra Beton is de andere tak van de groep. Betonplaten, keer- en silowanden en verholen goten worden in de eigen fabrieken in Hoogeveen gemaakt. De uitgebreide keuze biedt zeer veel mogelijkheden voor terreinverharding, erfverharding en agrarische doelen.

Zwaagstra Beton is met twee betonfabrieken en een totale oppervlakte van meer dan 5 hectare, een grote speler in de markt van de betonplaten en keer- en silowanden. Met een productiecapaciteit van 120.000 betonplaten en meer dan 20 km aan keer- en silowandenbiedt Zwaagstra Beton een ruime keus in betonproducten, met de Zwaagstra garantie voor de hoogste kwaliteit. Vanuit Hoogeveen wordt heel Nederland, België en een deel van Duitsland voorzien van betonproducten van Zwaagstra.